Staff of the project

Art and Concept

Quelic Berga Carreras

Artista pluridisciplinar especialitzat en instla.lacions interactives i art digital. Màster en Disseny d’Interfícies gràfiques a la Universitat de Lincoln. Va cursar el primer cicle d’Història de l’Art a la UB. Ha obtingut el Premi d’Art Digital Jaume Graells 2009, primer premi en el Festival de vídeo i art digital VAD 2010 i la beca “Pirineus: art i ecologia en el segle XXI” a més de subvencions i beques de producció de l’Institut Ramón Llull o l’ Ajuntament de Girona. Ha exposat a diferents centres i festivals espanyols: Festival VAD de Girona , Inund’art , Transart VI, Sala de Arte Joven de Madrid, Festival Surpas, Festival Ingràvid, Festival OFFF… i l’estranger, com França o Singapur. En la seva obra artística destaca la utilització de les noves tecnologies per crear peces interactives que mantenen un diàleg amb l’espectador. Utilitza els nous mitjans digitals per replantejar la condició humana i la realitat social. Reivindica un ús de les tecnologies que no oblidi la mesura humana.

Vertical Submarine

és un col·lectiu artístic de Singapur format per Fiona Koh, Justin Loke i Joshua Yang (per ordre ascendent d’edat). Les seves obres consten de instal·lacions, dibuixos i pintures que inclouen textos, narracions i un acurat sentit de l’humor. Com a col·lectiu han guanyat diversos premis com el Credit Suisse Artist Residency Award el 2009, el President’s Young Talents el 2009 i el Singapore Art Judge’s Choice en el 2005. Han exposat a la Kuandu Biennale de Taipei, a la Bienal de Gwamgju o al Singapore Arts Museum de Singapur entre d'altres.

Programmers

Julià Minguillón

Doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona des de Setembre de 2002, en la qual ha estat professor del Departament d’Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions. L’any 2001 s’incorporà com a professor propi a la Universitat Oberta de Catalunya en els Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació, on ha realitzat tasques docents en les àrees de programació, llenguatges i compiladors, informàtica gràfica, estadística i mineria de dades. Amant del codi obert, programa pel simple plaer de fer-ho.

Sergi Lario

Enginyer Tècnic d’Informàtica de sistemes. Desenvolupador de programari i administració de xarxes i sistemes. Ha treballat com a gestor de continguts multimèdia per l’artista Marcel.lí Antúnez, conegut internacionalment per les seves performances mecatròniques i per les seves instal·lacions robòtiques. Dilatada experiència com a pedagog i VJ. Participa en el projecte pdvjtools externals per a Pure Data a Hangar.

Filmmakers

Terenci Corominas

Llicenciat en Contemporari Lens Media per la Universitat de Lincoln i graduat en Realització Audiovisual i Multimèdia per l’escola universitaria ERAM. Ha dirigit nombrosos projectes audiovisuals en totes les disciplines, videoclip, espot, curtmetratge, videoart. 5è millor videoclip espanyol al 2010 per la cançó Heart Attack de Radical Animal Beat pel Festival de Cine Medina del Campo (Madrid), 2n millor vídeoclip de l’Enderock 2013 amb la cançó Benvinguts de Txarango. Les seves peces audiovisuals es caracteritzen per allunyar-se de la narrativa audiovisual convencional, per la expressió metafòrica i surreal i per un alt contingut de càrrega emocional.

Albert Blanch

Realitzador audiovisual amb estudis en còmic, il.lustració, audiovisuals i direcció de cinema. Guió i art sequencial a l’Escola JOSO, Arts plàstiques i il.lustració a l’IES de Belles Arts d’Olot, Diploma d’especializació en Realització audiovisual i Muntatge a l’Escola Universitària ERAM i Curs de Realització Cinematogràfica a l’Alhama de Múrcia. Finalment s’especialitza com a Director de Cinema en el Màster en Direcció Cinematogràfica de l’ESCAC. Fins avui ha dirigit els curtmetratges Sala 2, Click, Convulsión, Grimah m’idgen, Temps mat, No entender, H2O, Fragile i els teasers Bernard’s World, La armadura, La solución, Out! i Alma Cubrae; habiendo recibido premios en festivales como TeaserLand, DiBAExpress, VideoVideo Acciona, Fons de Creació Audiovisual, Festicurts Figueres, Festival de cinema de Girona, VAD – Festival Internacional de Vídeo y Artes Digitales i el Correcurts de Cassà de la Selva i la beca d’ESCAC FILMS.Disseny de so

Pablo Martín Enginyer de so, dissenyador de so i productor musical. Membre de Studio Nov25.

Producció

Iván Perez Huertas Titulat com a Regidor d’arts Escèniques pel Taller de les Tecnologies de l’Espectacle de Catalunya al 2001i Productor Tècnic de muntatges escenotenics. Més de deu anys produint Festivals de Música, Teatre, Danza i gires de grups de musica i artistes internacionals com Matthew Herbert, Silicon Soul, Sven Vath, Richie Hawtin o Fatboy Slim entre d’altres d’aquí com Glaucs, Lax,n,Busto, Lucrecia, Amaral o Sidonie, Pastora entre d’altres…
Productor Técnic a diferents edicions de grans esdeveniments com el GSM World Congress Mobile de Barcelona, La Semana de la Moda de Barcelona 080 Fashion Week, B-Parade Barcelona, Sonar, Summer Case Festival, Creamfields… Una de les tasques que mes m’agrada es du a terme la realització i l’ambientació d’espais, produint les idees dels creadors amb els que he tingut l’oportunitat de treballar fen realitat la seva imaginació i així la creació dels espais, formant un nexe entre la la part de creació i disseny els equips tècnics que reproduim els somnis…

Escenografia

David Faüchs i Fanny Espinet Creadors gironins de pintura decorativa, escenografies teatrals, dissenys gràfics, ambientació per cinema i tot tipus de treballs personalitzats… I és que des d’art estudi s’entén l’art com una plataforma d’expressió infinita on només cal una inquietud com a punt de partida, tot el que l’envolta queda en mans de les múltiples capacitats creatives d’aquests dos artistes. Han treballat amb directors Gironins com Isaki Lacuesta, Pere Vilà, David Pèrez, Albert Blanch, etc. Col·laboren cada any amb el Festival Temporada Alta. I en altres festivals de la Ciutat. Formen part de diferents grups musicals i teatrals com Le Croupier, País de Cotó, La coral Rossinyol, etc.

Fotografia

Joan Agramunt Graduat en Realització Audiovisual i Multimèdia a la Universitat de Girona. Finalista al festival internacional de cinema de Medina del Campo amb el videoclip “Heart attack” del grup “Radical Animal Beat”. He estat treballant per grups de renom nacional com “Txarango” i “Lax’n'busto”. He impartit classes de direcció de fotografia a l’escola de gestió empreserial. Recentment he participat a la gravació del videoclip “L’amor no és l’hòstia” i al llargmetratge “La Fossa” de Pere Vilà amb reconeguts actors de com Lluis Homar i Emma Vilarasau.